Gratis bezorging & retour vanaf 295,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie

Over Talvik tuinmeubelen

Welkom bij Talvik tuinmeubelen!

Talvik is een jong maar ervaren familiebedrijf uit Staphorst. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief goede tuinmeubelen aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Een goed product voor een scherpe prijs met uitstekende service vindt u bij Talvik tuinmeubelen!

Assortiment

Onze tuinmeubelen laten wij produceren bij de beste fabrikanten in Nederland en daarbuiten. Wij houden van kwaliteit. Dat is terug te zien in ons assortiment. Een groot deel van onze collectie is uitermate geschikt voor intensief gebruik, voor bijvoorbeeld horeca- en recreatiebedrijven.

Duurzaamheid

Nagenoeg al onze tuinmeubelen zijn FSC® gecertificeerd. Dit geeft de zekerheid dat de grondstoffen uit duurzaam beheerde bossen komen. Daarnaast worden onze houten tuinmeubelen stevig ontworpen. Zo hebben ze een extra lange levensduur!

Showroom & webshop

Wij doen ons uiterste best om de producten zo ‘echt’ mogelijk weer te geven in onze online shop. Wilt u toch de producten even in het echt zien? Kom langs, bekijk en voel de tuinmeubelen in het echt in onze showroom. Klik hier om een afspraak te maken.

Retourneren

Toch online besteld, maar is het niet wat u ervan verwacht had? Geen punt, bij Talvik tuinmeubelen heeft u 14 dagen bedenktijd en krijgt u het volledige bedrag terug.

Snelle bezorging en montage

Bij Talvik tuinmeubelen doen wij ons best voor u. Veel producten hebben wij op voorraad waardoor u snel kunt genieten van de tuinmeubelen. Beschadigde producten ontvangen is vervelend. Daarom bezorgen wij de tuinmeubelen met onze eigen bezorgers! Bij een orderwaarde van > € 295,- komen wij het zelfs gratis bij u thuis bezorgen. Voor de levering maken wij een afspraak met u. Optioneel kunnen wij de bouwpakketten voor u monteren. Dat is toch helemaal fantastisch?

Zakelijke klanten

Veel van onze tuinmeubelen zijn geschikt voor intensief gebruik, voor bijvoorbeeld horeca- en recreatiebedrijven. Wilt u onze tuinmeubelen in grotere aantallen aanschaffen? Klik hier om een offerte aan te vragen.

Shop nu

Bekijk onze collectie

Zakelijke klant?

Vraag offerte aan

Vragen?

Klantenservice