Gratis bezorging & retour vanaf 295,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Talvik heeft de scherpste prijzen van Nederland. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte.

In het geval dat u meent elders op internet hetzelfde product voor een lagere prijs gezien te hebben, dan horen wij dat graag van u. Als beloning doen wij u dan dezelfde aanbieding en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Houdt u rekening met de volgende voorwaarden:

  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder direct uit voorraad leverbaar te zijn.
  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagste prijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd dat bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.
  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.
  • Talvik moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.
  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, overtollige oude voorraad, herverpakte producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor de EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.
  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing als er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.
  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.
  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van Talvik doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kunt u voorafgaand aan uw aankoop, of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum, een e-mail sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:

– uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
– een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
– een link naar de product pagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.

Shop nu

Bekijk onze collectie

Zakelijke klant?

Vraag offerte aan

Vragen?

Klantenservice